Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Kinderboerderij SKIK te Hoogkarspel van harte welkom als lid van EWKC&PV.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

"Broek in Waterland en Omstreken" 90 jaar

 U bent van harte welkom op deze gezellige tentoonstelling, die plaatsvindt in gymzaal "Havenrakkers", Nieuwland 32, Broek in Waterland.

Zaterdag 17 december 10:00 - 22:00 uur en zondag 18 december 10:00 - 16:00 uur.

logo Broek in WaterlandVan 16 t/m 18 december 2016 organiseerde KDS "Broek in Waterland en Omsteken" voor de 85e keer haar jaarlijkse verenigingstentoonstelling. Dit keer stond de tentoonstelling in het teken van het 90 jarig jubileum van de vereniging.

KDS "Broek in Waterland en Omstreken" heeft ca. 100 leden, naast fokkers van konijnen, cavia's, hoenders, watervogels en sierduiven betreft dit ook fokkers van diverse volière vogels. Dat geeft deze vereniging een heel speciaal karakter.

Tijdens de opening op vrijdagavond werden onder andere vele jubilarissen (40 en 60! jaar lid van de vereniging) geëerd en de hoofdereprijzen aan de winnaars uitgereikt. Kampioen bij de konijnen werd onze voorzitter (Koos de Weerd) met een fraaie Belgische Haas. De officiële opening werd verricht door de heer Jean van der Hoeven (wethouder van de gemeente Waterland).

Helaas waren dit keer ook hier vanwege de vogelgriep geen hoenders en watervogels.

Alles stond er weer piek fijn bij, de zaal was weer prachtig aangekleed. In het kader van het 90 jarig jubileum had Maja Schoon-Klok, de "drijvende kracht" achter de vereniging, een mooie foto-presentatie gemaakt met veel materiaal uit de lange historie van de vereniging.

De catalogus.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech