Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Kinderboerderij SKIK te Hoogkarspel van harte welkom als lid van EWKC&PV.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Champion Show 2017

De Champion Show heeft weer plaatsgevonden. Het was weer een gezellige show, die het dit keer helaas zonder hoenders en watervogels moest doen. Zeven van onze leden, te weten: Koos de Weerd, Gert Brouwer, Simona de Vries, Mariska Schipper, Thijmen de Wit, Justin de Wit en Edwin Broekhuizen, hebben er hun dieren getoond.

Justin en zijn konijn

Justin de Wit en zijn fraaie Kleurdwerg.

Klik HIER voor de resultaten die onze leden op de Champion Show hebben behaald.

PowNed heeft op de Champion Show o.a. onze voorzitter, Koos de Weerd geïnterviewd. Zoals we gewend zijn van PowNed komt de vraagstelling van de verslaggever de inhoudelijke kwaliteit van het interview niet ten goede, desalniettemin willen we u de videoregistratie niet onthouden.


Helaas, de door de overheid genomen preventieve maatregelen in het kader van de vogelgriep worden vóór het komend weekend nog niet ingetrokken. Dit heeft tot gevolg dat op de Champion Show helaas geen hoenders, watervogels en sier-/loopvogels aanwezig kunnen zijn. Het bestuur van de Champion Show heeft dit formeel bekend gemaakt via een e-mailbericht aan alle inzenders.

Desalniettemin hopen we weer dat het ook dit jaar een gezellige show wordt. U gaat er toch ook heen. Routebeschrijving naar de "Beursfabriek" te Nieuwegein.


De inschrijving is gesloten.

inschrijvingen

bron: Facebook Champion Show

Nu maar hopen dat we geen nieuwe vogelgriep uitbraken krijgen, zodat ook de hoenders en watervogels welkom zijn in Nieuwegein. Wel zo gezellig!


bericht vogelgriep


Vandaag (5 januari 2017) heeft de organisatie van de Champion Show een persbericht laten uitgaan betreffende de vogelgriep. Hierin wordt uitleg gegeven over het effect van de vogelgriep en de beheersmaatregelen van de overheid op het al dan niet aanwezig kunnen zijn van hoenders, sier- en watervogels op de Champion Show.


Inschrijvingstermijn verlengd tot 9 januari 2017.

Het vraagprogramma en inschrijfformulier (Excel-bestand).

Heeft u problemen met het transport van uw dieren naar of van de show, neem dan even contact met ons (Edwin, 06-28843049 of Koos, 06-06-29588834) op.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech