Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Jolanda van harte welkom bij EWK&PV. Woensdag 21 maart de Schager Paasveetentoonstelling met kleindiershow. Een leuk evenement voor jong en oud!

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Paasvee Kleindierenshow 2018

Paasvee Schagen titel

Kleindierenshow op de
Schager Paasveetentoonstelling
woensdag 21 maart 2018

Van onze vereniging hebben Koos de Weerd (Belgische Haas, Polish en Kleurdwerg), Henk Bankert (Rus), Arjen Leeuw (Franse Hangoor), Thijmen (cavia's) en Justin de Wit (Kleurdwerg) en Edwin Broekhuizen (Thrianta) dieren ingeschreven.


Ook dit jaar kunt u weer digitaal inschrijven (gesloten). Na uw inschrijving ontvangt u per email direct een kopie van het door u ingevulde formulier.

inschrijving gesloten


boek 125jaar Paasvee Schagen

Vanaf 2 maart is het jubileumboek "125 jaar Paasvee-tentoonstelling" te koop bij boekhandel Plukker aan de Gedempte Gracht te Schagen voor slechts € 14,95.


In 2017 heeft u het helaas moeten doen zonder de kleindieren op de Paasveetentoonstelling. Door de vogelgriep en door de verplichte enting van de konijnen waren we genoodzaakt om de kleindierenshow af te gelasten. Dit was voor ons als organisatie ook een hele grote teleurstelling.

Maar met een nieuw jaar in het verschiet gaan we weer met frisse moed aan de organisatie werken van de aankomende kleindierenshow op woensdag 21 maart 2018. We rekenen weer op tienduizenden bezoekers uit het hele land, dus over publiek hebben we nooit te klagen.

De plaats is weer als vanouds op het mooie binnenplein van het overdekte Makado-winkelcentrum in het hartje van Schagen. In de show van 2016 hadden we een hele mooie, zeer afwisselde, collectie van ruim 170 dieren verdeeld over zo’n 45 verschillende rassen in vele kleurslagen (konijnen, cavia's, hoenders, dwerghoenders, kleine knagers en sierduiven). Het geheel konden we dat jaar ruim kwijt op het plein, zodat de presentatie naar het publiek er weer gelikt uitzag. Een goede promotie voor de kleindiersport met veel informatie voor een ieder die wat vragen wil.

Paasvee Schagen kleinvee

Tot ziens op de Schager Paasveetentoonstelling, een uitje voor het hele gezin!!!


Wij vragen dan ook weer uw medewerking door uw dieren in een zo groot mogelijke variatie in te zenden. Want vooral de afwisseling is hier heel belangrijk. Zoals gewoonlijk zijn de duiven wat minder vertegenwoordigd, dus fokkers doe je best dan zorgen wij voor de nodige propaganda en presentatie. Verder vragen wij natuurlijk weer konijnen, cavia's, kleine knagers, (dwerg)hoenders en sierduiven. Dit geheel dan weer onderverdeeld in jong, oud, nesten, trio’s of koppels.

Voor de hoenders zullen we het enten weer gaan verzorgen, bijna zonder kosten mits het niet over te grote afstanden uitstrekt. Dit zal begin maart gebeuren. Neemt u alstublieft vroegtijdig even contact met mij op zodat wij het geheel kunnen inplannen.

Indien het tentoonstellingsverbod voor de hoenderachtige nog van kracht is zal de show voor de andere diergroepen gewoon doorgang hebben!

inkooien: woensdag 21 maart 2018 om 8.30 uur
prijsuitreiking: om ongeveer 13.00 uur
uitkooien: woensdag middag om 14.00 uur

Het vraagprogramma bevat alle informatie over de tentoonstellingen, ook de kleindiershow. De keuring geschied door erkende keurmeesters (zie pagina 6 van het vraagprogramma). De prijzen zijn heel mooi, het inschrijfgeld laag en er is natuurlijk geen intreegeld.

Inschrijfgeld Leden 1) Niet leden 1)
Enkele dieren € 1,50 € 2,00
Nest  € 2,00 € 2,50
Trio's (hoenders) € 3,00 € 3,50
1) lidmaatschap van Paasvee Schagen

Het inschrijfgeld te betalen op de dag van de tentoonstelling.


Voor nadere informatie of eventueel een vraagprogramma kunt u contact opnemen met Jac en Silvia Langes (tel: 0223-522903 of 06-54324940, e-mail: Jaclanges@quicknet.nl).


bron: website Schager Paasveetentoonstelling

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech