Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Op zaterdag 7 september organiseren we weer onze jongdierendag. Iedereen is van harte welkom. De inschrijving is geopend.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Open Tentoonstelling 2016

Inkooien van de dieren 12 oktober van 18:00 tot 20:00 uur. Voor meer informatie zie het vraagprogramma.

artikel EWKCPV Zondag

Ook dit jaar zal onze Open Tentoonstelling weer plaatsgevonden bij Ranzijn Tuin en Dier te Bovenkarspel en wel van 13 t/m 15 oktober.

Na een wat moeizame start van de inschrijving zijn er uiteindelijk toch wel 298 dieren ingeschreven door in totaal 46 fokkers uit de regio. Dat is bijna een record aantal dieren. Alleen in 2005 waren het er meer, namelijk 362. De vereniging bestond toen 70 jaar.

aantal ingeschreven dieren TT

aantal ingezonden per diergroepVoor de keuring zijn de volgende keurmeesters gecontracteerd:

Konijnen Ab de Vos (A)
Bart van der Vlis (C)
Cavia's Gerrit Grooten (A)
Serama's, hoenders en dwerghoenders Gerard Tesselaar (A)
Sierduiven John Hartman (A)

De keuring vindt plaats op donderdag 13 oktober.

De officiële opening van de tentoonstelling en prijsuitreiking in principe alleen toegankelijk voor leden en genodigden is op vrijdagavond 14 oktober om 19:30 uur.

Vrijdag 14 oktober (09:00 tot 21:00 uur) en zaterdag 15 oktober (09:00 tot 16:00 uur) is het showtime. Dan is de tentoonstelling geopend voor publiek dat we in grote getalen hopen te verwelkomen in het prachtige tijdcentrum van Ranzijn Tuin & Dier te Bovenkarspel. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Een bezoekje aan onze tentoonstelling is leuk en leerzaam voor jong en oud.

Voor kinderen is er een kleurwedstrijd (kleurplaat is hier te downloaden) en een "speurtocht" met als doel: het opdoen van kennis over de dieren en de kleindierliefhebberij.

Zaterdag om 16:00 uur zit het er weer op, dan slut de tentoonstelling en gaan de dieren weet met hun baasjes mee naar huis.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech