Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Nieuwe tentoonstellingslocatie

Mede namens bemiddeling door Kees Borst is het gelukt een nieuwe tentoonstellingslocatie te vinden. De firma Neefjes Tulpen te Berkhout stelt ons haar schuurkas beschikbaar. Het betreft een ruime, hoge, lichte kas met een betonnen vloer, waarin we zeker een mooie kooiopstelling kunnen maken. Tevens kunnen we gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en voor de lunch op de keurdag van de bedrijfskantine.

Neefjes Tulpen Berkhout

We kunnen zowel met onze jongdierendag (2 september 2017) als Open Tentoonstelling (19 t/m 21 oktober 2017) bij Neefjes Tulpen terecht. Beide activiteiten vallen in een voor Neefjes Tulpen relatief rustige periode, waardoor de schuurkas niet door hen in gebruik is. De tulpenbroeierij begint pas weer eind oktober.

Neefjes Tulpen is centraal gelegen in ons "verzorgingsgebied" en eenvoudig vanaf de A7 te bereiken. Adres: Oosteinde 114, 1647AG Berkhout. Op het terrein, dat 's nachts afgesloten wordt, bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid.

Om met name op de tentoonstelling voldoende publiek te trekken is promotie nog belangrijker. Natuurlijk zullen we ook dit jaar weer met onze PR-stand op verschillende evenementen aanwezig zijn, de media vragen aandacht te besteden aan onze tentoonstelling, PR maken op (basis)scholen, e.d. Daarnaast vragen we iedereen om familie, vrienden, kennissen, buren, e.d. te informeren en hen uit te nodigen voor een bezoekje aan onze tentoonstelling op één van de showdagen (20 en 21 oktober 2017).

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech