Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Op zaterdag 7 september organiseren we weer onze jongdierendag. Iedereen is van harte welkom. De inschrijving is geopend.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Speeldag NL 2017

Op zondag 17 september 2017 stond EWKC&PV weer met haar PR-stand op de Speeldag NL in de Hoornse binnenstad, dit keer op de Gedempte Turfhaven (plattegrond nummer 40).

Het was weer een groot succes. We hebben vele kinderen en (groot)ouders kennis laten maken met onze geweldige liefhebberij door hen in staat te stellen onze dieren van dichtbij te aanschouwen en aaien. De weergoden waren ons gelukkig goed gestemd. De gehele dag droog en zelfs een heerlijk zonnetje. Helaas het laatste uurtje een beetje regen. Dit keer was Thijs met zijn kippen en kuikentjes aanwezig. Zeker de kuikentjes hebben altijd grote aantrekkingskracht op het publiek.

Met dank aan Koos, Leendert, Mariska, Thijmen en Thijs voor hun actieve bijdrage. En Kees, Arvid en Arjen voor het beschikbaar stellen van hun konijn.

We hebben onze liefhebberij weer de PR gegeven die ze verdient en onze tentoonstelling bij het publiek onder de aandacht gebracht. Laten we hopen, dat we een deel van hen ook op onze tentoonstelling mogen begroeten.

We hebben een brief van het bestuur van de SpeeldagNL mogen ontvangen, waarin zij hun dank uiten. Volgend jaar vindt de 10e editie van SpeeldagNL plaats op zondag 16 september 2018. Noteer de datum alvast in u agenda.

Wij proberen hiermee onze liefhebberij bij het grote publiek, in dit geval zeker ook de kinderen, onder de aandacht te brengen.

Speeldag NL wordt bezocht door wel 35000 mensen uit het gehele land, voor een groot deel kinderen. Het evenement begin om 12:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

SpeeldagNL 2017 PR stand SpeeldagNL 2016
Speeldag NL Hoorn 17 september 2017

Deze video (klik op afbeelding hierboven) is gemaakt door WestFriesland.TV en
geeft de sfeer op de Speeldag NL heel goed weer.

U komt toch ook!! Neem uw kinderen, kleinkinderen en buurkinderen gerust mee. Iedereen is welkom.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech