Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Kinderboerderij SKIK te Hoogkarspel van harte welkom als lid van EWKC&PV.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Versterking bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit Koos de Weerd (voorzitter), Edwin Broekhuizen (secretaris) en Arvid Dol (penningmeester). Hans van Diepen, die jarenlang secretaris/penningmeester van de club was, is nu adviseur aan het bestuur betreffende de sierduiven.

Koos is tijdens de jaarvergadering 2017 unaniem herkozen als voorzitter. Volgens het rooster van aftreden zou Arvid volgend jaar aftredend zijn. Arvid heeft echter aangegeven zijn bestuursfunctie penningmeester niet goed meer te kunnen combineren met zijn privé. Vandaar dat we binnen ons ledenbestand op zoek zijn gegaan naar een nieuwe penningmeester. En geloof het of niet, die hebben we gevonden.

Mariska Schipper heeft aangegeven graag tot het bestuur toe te treden en op termijn het penningmeesterschap op zich te willen nemen. Tijdens de jaarvergadering 2017 hebben we de aanwezige leden voorgesteld Mariska vanaf heden "op te nemen" in het bestuur, zodat we haar kunnen inwerken in het financiënbeheer van de vereniging. De ledenvergadering heeft daar unaniem haar goedkeuring aan gegeven.

KoosdeWeerd2 pasfoto EF Broekhuizen 2016 Arvid Dol Mariska Schipper Hans van Diepen
Koos de Weerd Edwin Broekhuizen Arvid Dol Mariska Schipper Hans van Diepen
voorzitter secretaris penningmeester adviseur sierduiven

Mariska zal formeel tijdens de jaarvergadering 2018 toetreden tot het bestuur in de functie penningmeester. Arvid zal op dat moment aftreden of eventueel aanblijven als algemeen bestuurslid.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech