Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Jaarvergadering donderdag 18 april in dorpshuis 'de Schalm' te Westwoud.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Wieringerlandshow 2017

Wieringerlandshow 2017

Op zaterdag 11 november organiseerde onze zustervereniging 'Nut en Genoegen Wieringen' weer de Wieringerlandshow. Dit jaar een ééndagskeuring. In totaal waren er 602 dieren ingeschreven. Let wel, dat zijn er 50 meer dan vorig jaar. Een geweldige prestatie gezien de moeilijke tijd waarin onze liefhebberij zich bevindt. Ook dit keer was de locatie weer de manege van de "Wieronruiters" te Hippolytushoef.

Volop aandacht in de media: Kyano WLS 2017 art Hollandskroon WLS 2017 art Hollandskroon 08112017
Wieringerlandshow 2017 NHD

Van onze vereniging hadden de volgende leden dieren ingezonden: Henk Bankert, Kees Borst, Edwin Broekhuizen, Arjen Leeuw, Koos de Weerd, Thijmen de Wit en Jan Nes. Sinds kort is Jan, de voorzitter van de Wieringerlandshow, ook lid bij onze vereniging. Resultaten van de door onze leden ingezonden dieren.

Ons jeugdlid Thijmen de Wit heeft wederom prima resultaten behaald. Van de 4 cavia's die hij heeft ingezonden werd zijn gladhaar zeug crème fraaiste cavia van de show, fraaiste cavia van een jeugdlid en fraaiste cavia B-klasse met een F96. Zijn Engels gekruinde beer wit donkeroog werd fraaiste cavia C-klasse.  Thijmen WLS 2017

Een bijzondere vermelding. Theo Hauwert fokt en showt al 37 jaar zeer fraaie Sebrights. Hij heeft nu voor het eerst een "U" predikaat gescoord. Theo van harte gefeliciteerd!

Voor de volledige uitslagen van de show zie de catalogus en het prijzenschema.

WLS 2017 de start hoenders WLS 2017 WLS 2017 opgeruimd
Opstart van de keuring Impressie van de hoenders. Alles weer opgeruimd.
WLS 2017 Denise Kyano WLS 2017 prijzen WLS 2017 opening
Denise en Kyano de prijzen Jan opent

Het was weer een gezellige en uitstekend georganiseerde show. Jan, René, Denise, Cor en alle anderen die hun bijdrage hebben geleverd enorm bedankt.

artikel NHD 13112017

 Artikel uit de Schager Courant van 13 november 2017.

Volgend jaar zal de Wieringerlandshow plaatsvinden op zaterdag 10 november 2018. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Inschrijving is gesloten.

Het vraagprogramma is beschikbaar. Indien u dieren wilt inschrijven kunt u gebuik maken van de formulieren die beschikbaar zijn op de website van Nut & Genoegen Wieringen. Inschrijving sluit 27 oktober 2017.

Voor het laatste nieuws betreffende de Wieringerlandshow verwijzen wij u naar hun Facebook pagina. Wij hopen u te mogen ontmoeten op de Wieringerlandshow.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech