Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Jaarvergadering donderdag 18 april in dorpshuis 'de Schalm' te Westwoud.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Noordshow 2018

9e Noordshow en 14e Jeugdshow

Voor deze Noordshow hadden de volgende leden ingezonden: Kees Borst, Koos de Weerd, Gert Brouwer, Thijmen de Wit (jeugdshow) en Edwin Broekhuizen. Hierbij de resultaten die zijn behaald hebben met hun dieren.

fraaiste gladhaar jeugdThijmen de Wit met zijn fraaie cavia zeug Engels gekruind California(n) crème-choco.


Thijmen de Wit en Mariska Schipper hebben ook deelgenomen aan de Digishow. Zij waren daar zeer succesvol. Zo werd de gladhaar cavia California(n) "Feline" van Thijmen de Wit de fraaiste gladhaar cavia. Mariksa werd kampioen bij de cavia's gladhaar met haar California(n) wit/choco beer B-klasse.

oorkonde digishow 2017 Mariska digishow champs oorkonde digishow 2017 Thijmen fraaiste gladhaar digishow jeugd
oorkonde Mariska de Digi-Champs 2017 oorkonde Thijmen beoordeling: F type, F kop, oog en oor vorm en dracht, F kleur en uitmonstering, F conditie

Patrick met zijn kampioen kampioen konijnen Noordshow 2018
Overall kampioen bij de konijnen werd de jonge Castor Rex voedster van Patrick Bakker met een U98. 
video Noordshow 2018 video Noordshow 2018 2
Fraaie video impressies van de Noordshow, deel 1 en deel 2.
Klik op een afbeelding hierboven om video te starten.

De Noordshow gaat door!

Het bestuur van de Noordshow heeft op 12 december j.l. besloten de Noordshow in de eerste week van januari 2018 toch door te laten gaan.

Het grote aantal inzendingen van konijnen (3131+136), cavia’s (150+23), kleine knagers (9), sierduiven (686+8) en kleine siervogels (323+3) rechtvaardigt dit besluit. En natuurlijk ook, omdat de bondshow ”haren” is toegewezen aan de Noordshow.

In de afweging om de Noordshow 2018 door te laten gaan, hebben de belangen van de kleindiersport in de meest brede zin een belangrijke plek gehad. De inspanningen van het bestuur van KLN, de directie van de TT-Hall in Assen en de opstelling van de directie van Arie Blok (Kasper Faunafood) in Woerden zijn voor het bestuur van de Noordshow uitermate bepalend geweest om de Noordshow 2018 NIET af te gelasten.

De Noordshow-organisatie heet u allen van harte welkom op de tentoonstelling van 4 t/m 6 januari 2018 in de TT-Hal te Assen.

Voor het programma, de extra activiteiten en de openingstijden zie de website van de Noordshow.

De Noordshow 2018 is ook nu meer dan een bezoek waard!

De inschrijving is gesloten.

De eindstatus van de inschrijving Noordshow en Jeugdshow. In totaal zijn door 1084 fokkers 7957 dieren ingeschreven en door 65 jeugdinzenders nog eens 280 dieren voor de jeugdshow.

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent uw dieren (vanuit Noord-Holland) woensdag 3 januari naar Assen te brengen en/of zaterdag weer op te halen, dan kunnen wij daar tegen een kleine vergoeding voor zorgen. Laat ons dat dan tijdig even weten (emailtje aan de secretaris).

Noordshow 2018

Voor de meeste actuele informatie verwijzen wij u naar de website en Facebook pagina van de Noordshow.

Dinsdagavond 12 september 2017 heeft de eerste bestuursvergadering plaatsgevonden in voorbereiding op de Noordshow 2018.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech