Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Kinderboerderij SKIK te Hoogkarspel van harte welkom als lid van EWKC&PV.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

KDS "Broek in Waterland en Omstreken"

logo Broek in WaterlandVan 15 t/m 17 december 2017 heeft onze zustervereniging "Broek in Waterland en Omsteken" voor de 86e keer haar jaarlijkse verenigingstentoonstelling georganiseerd. Helaas dit keer zonder sierpluimvee en watervogels als gevolg van het landelijke tentoonstellingsverbod voor deze diergroepen, dat is ingesteld door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid a.g.v. een uitbraak van de vogelgriep.

Foto's van de opening en prijsuitreiking.

Op vrijdagavond vond de officiële opening en prijsuitreiking plaats door de voormalig eigenaar van de Spar en zijn vrouw. Het was weer een gezellige, gemoedelijke tentoonstelling.

Ook dit keer is de locatie de gymzaal "Havenrakkers", Nieuwland 32, Broek in Waterland. U bent van harte welkom op deze gezellige tentoonstelling. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Zaterdag 16 december van 10:00 - 22:00 uur en zondag 17 december van 10:00 - 16:00 uur.

KDS "Broek in Waterland en Omstreken" heeft ca. 100 leden, naast fokkers van konijnen, cavia's, hoenders, watervogels en sierduiven betreft dit ook fokkers van diverse volière vogels. Dat geeft deze vereniging een heel speciaal karakter.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech