Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Landbouwshow Opmeer 2018

logo Landbouwshow Opmeer

Landbouwshow Opmeer was weer een gezellige dag. Maar het was warm, tropisch warm. Het aantal kleindieren was om die reden ook kleiner, maar gelukkig was het publiek weer in grote getalen opgekomen. Onze stand was weer een groot succes. Met dank aan Bert Beumer, Arjen Leeuw, Henk Bankert en Koos de Weerd.

Opmeer 2018 01 Opmeer 2018 02 Opmeer 2018 03

In het Noord-Hollands Dagblad stond weer een leuk artikel.

Joeri kampioen voorbrengen

In Opmeer bleek wel dat ons jeugdlid Joeri Groot meer kan dan fraaie cavia's fokken. Hij werd op de Landbouwshow gewoon effe kampioen voorbrengen bij de koeien. Gefeliciteerd Joeri.


Ook dit jaar is het op de eerste maandag in augustus weer feesf in Opmeer. Op 6 augustus vindt voor de 109e keer de Landbouwshow Opmeer plaats. Ook nu is de kleindierliefhebberij weer Aanwezig. In de evenementenhal worden vertegenwoordigers van alle diergroepen geshowd en gekeurd.

Ook wij, EWKC&PV zullen er weer met onze PR-stand aanwezig zijn.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op de Landbouwshow. Een heel gezellige activiteit voor jong en oud. Voor meer informatie zie de website van Landbouwshow Opmeer.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech