Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Farm & Country Fair, Aalten 2018

22 t/m 24 juni 2018 was er weer de jaarlijkse Farm & Country Fair in Aalten. Op zondag was er ook een ééndaagse caviashow. Hiervoor hadden ook enkele van onze leden, te weten Joeri Groot, Linda Donkersloot, Steffen van der Kolk en Mariska Schipper cavia's ingeschreven.

Joeri weet van geen ophouden. Hij heeft met zijn cavia's weer prachtige predikaten behaald. Misty had dit keer een F95½ (beste op 1 na van de jeugd, beste op 2 na in de B-klasse). Fay had ook een F95½, Macho een F95 en Lucky Mike ZG92. Gefeliciteerd Joeri.

Misty Aalten 24062018Misty van Joeri Groot

Met zijn Minipli's won Steffen van der Kolk de volgende prijzen. Milou werd 1e in de B-klasse van de niet erkende rassen en Bambino fraaiste NE.

Milou Aalten 2018 Bekers Steffen Aalten 2018 Bambino Aalten 2018
 Milou  Bambino

Linda Donkersloot haar cavia's behaalden eveneens uitstekenge predikaten. Toy Boy (rood bonte Texel) een F95, Angelina (rood bonte Texel) een ZG93 en Playboy (rood bonte Merino) een ZG93½.

Toy Boy Aalten 2018

Toy Boy van Linda Donkersloot wordt gekeurd.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech