Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wij wensen u een voorspoedig 2021.

Inloggen

Zoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Jaarvergadering 2020

Jaarvergadering geannuleerd

Het zal u niet zijn ontgaan, de wereld wordt geconfronteerd met een verschrikkelijke dreiging door het Coronavirus. Belangrijk is dat iedereen opvolging geeft aan hetgeen onze overheid van ons vraagt, op basis van adviezen van de specialisten (o.a. RIVM), om zo de negatieve gevolgen van deze dreiging tot een minimum te beperken.

Dit heeft ons doen besluiten om de jaarvergadering die gepland stond voor woensdag 8 april 2020 te annuleren. Wij zullen de ontwikkelingen op de voet volgen en indien het weer mogelijk is een nieuwe datum voor de jaarergadering plannen en u daarover tijdig informeren. Wij rekenen op uw begrip.

Houd het veilig, blijf gezond!


De jaarvergadering zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 8 april 2020. Net als voorgaande jaren is de locatie Dorpshuis "De Schalm" te Westwoud. De jaarvergadering zal beginnen om 20:00 uur.

Noteer de datum al vast in uw agenda.

Leden ontvangen binnenkort een uitnodiging en alle documenten (agenda, jaarverslag 2019, financiël verslag 2019 en notulen van de laaste vergadering) per email.

Bent u (nog) geen lid, maar we geïnteresseerd in onze vereniging en zou u eventueel de vergadering willen bijwonen. U bent van harte welkom, meldt u echter wel even voortijdig aan bij de secretaris.

string
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech