Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Welkom op onze website.

Inloggen

Zoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Groot, Joeri


Joeri Groot CS Beemster facebook

pijl terug

terug naar Leden


Joeri heeft Caviastal Beemster. Hij fokt cavia's gladhaar California(n) crème/zwart en éénkleurig crème. Joeri zijn ouders hebben Kaasboerderij Groot in Middenbeemster. Op Joeri zijn speciale Facebook pagina "Caviastal Beemster" plaats hij regelmatig nieuwe informatie en foto's.

Joeri 10032018 1 Joeri 10032018 2
Joeri bij zijn cavia's (10 maart 2018)

Caviastal Beemster

Joeri heeft zelfs zijn eigen business card.

Joeri naar informatieve cavia-avond te Huizen

Joeri is op dinsdagavond 20 februari 2018 samen met Mariska Schipper afgereisd naar Huizen. Daar werd door kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland een informatieve avond georganiseerd voor liefhebbers en fokkers van cavia's. Spreker/keurmeester was Anneke Vermeulen-Slik.

Anneke Vermeulen-Slik begon de avond met een presentatie over het houden en verzorgen van cavia's, vervolgens werden de meegebrachte huisdier cavia's gekeurd en daarna de raszuivere cavia's volgens de KLN Cavia Standaard.

Joeri had zijn gladhaar crème zeug 'Mac' mee. Deze werd de fraaiste in de groep gladhaar en op 1 na fraaiste overall bij de jeugd. Joeri zijn coach Mariska kon hem nog net op tijd helpen met het verwijderen van enige groene aanslag op de onderkaak van 'Mac' (a.g.v. andijvie consumptie). De winnaars van de raskeuring kregen een fraaie beker en een mooi boek (Knaagdieren, konijnen en fretten; auteur: Anneke Vermeulen-Slik).

Joeri 1 Joeri 2 Joeri 3 Joeri 4
Joeri 5 Joeri 6

Het was een geslaagde avond, een gezellig en leerzaam evenement.

Joeri bouwt nieuwe hokken zelf

Joeri Groot fokt niet onverdienstelijk cavia's. Het is een fokker in hart en nieren, niet alleen van cavia's, maar ook van koeien en schapen.

Joeri met koe Joeri met schapen

Hij pakt het uiterst professioneel aan. Zo bouwt hij de hokken voor zijn cavia's zelf. Hij is nu bezig met een aantal flats. Daarin maakt hij gebruik van kunststof mestbakken in de afmeting 50 x 100 cm van de fa. Breker uit Duitsland.

nieuwe hokken 01 nieuwe hokken 02

De hokken zijn klaar, de cavia's zitten er in. In totaal vijf modules, allen verrijdbaar. Mooie lichte en luchtige hokken. Een prachtig resultaat, professioneel!

nieuwe hokken 05 nieuwe hokken 06 nieuwe hokken 07

nieuwe hokken 03

Klik op een afbeelding hierboven om die te vergroten of video te starten.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech