Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Jolanda van harte welkom bij EWK&PV. Woensdag 21 maart de Schager Paasveetentoonstelling met kleindiershow. Een leuk evenement voor jong en oud!

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Westfriese Cavia Promotie Show

Cavia Promo Show

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseren wij de 'Westfriese Cavia Promotie Show'. Een evenement voor jong en oud. Het betreft een ééndaagse show/keuring met open inschrijving voor de diergroep cavia's 1). Wij verwachten ca. 80 cavia's in verschillende rassen en kleurslagen in de kooien te krijgen.

Mariskas Calis

Tijdens deze show worden de ingezonden cavia's door keurmeester Manuele Eilander gekeurd conform de Nederlandse (KLN) Standaard.

In het vraagprogramma vindt u alle informatie betreffende de show, keuring en inschrijving. U kunt hier uw dieren digitaal inschrijven voor de keuring.

Inschrijving sluit 6 mei 2018.


HUISDIERKEURING

Ook als u een cavia als huisdier heeft, is een bezoekje aan deze show zeker de moeite waard. Van 10:00 tot 11:00 en van 14:00 tot 15:00 uur kunt uw cavia laten beoordelen en wordt er advies gegeven over voeding, verzorging, e.d. Indien nodig worden de nageltjes van uw cavia even geknipt. Ook is er een stand met informatie en benodigdheden.


Locatie: Taxibedrijf Hoorn Drechterland logo taxi Hoorn Drechterland
  Dorpsstraat 115
  1689ET Zwaag

In de directe omgeving van deze locatie is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


Publiek is van harte welkom van 09:00 tot ca. 16:30 uur.
De toegang is gratis.


affiche WCPS 2018

Mariska Schipper
show coördinator

1) In tegenstelling tot de overige diergroepen kennen we bij de cavia's een jaarrond showseizoen. Bij de andere diergroepen (konijnen, hoenders en sierduiven) beperkt zich dat tot de maanden augustus t/m maart, te beginnen met de jongdierendagen en speciaalclubshows. In de maanden dat er niet geshowd wordt, worden de jongen geboren (het zogenaamde fokseizoen).
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech