Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Besluit Houders van Dieren & Welzijn

besluit Houden van Dieren

Tijdens de NBS (Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers) Voorjaarsdag 2018 (18 februari) is er een presentatie gegeven over het "Besluit Houders van Dieren en Welzijn" en wat de implicaties zijn voor onze liefhebberij.

Op 1 januari 2013 is de "Wet Dieren" in werking getreden. Daaronder valt het "Besluit Houders van Dieren", dat per 1 juli 2014 van kracht is geworden. In dit besluit staat waar men allemaal aan dient te voldoen als men dieren houdt. Deze wet- en regelgeving gaat heel grote invloed hebben op onze liefhebberij.

Hoofdstuk 4 van dit besluit is volledig gewijd aan "Houden van dieren voor vertoning" en dus van toepassing op onze liefhebberij. Het kan geen kwaad dit eens aandachtig door te lezen. Je kan beter goed voorbereid zijn, dan straks geconfronteerd te worden met de gevolgen.

Bij de ontwikkeling van deze wet- en regelgeving heeft vreemdgenoeg de KLN/NBS geen actieve rol gespeeld. Mogelijk een gemiste kans.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech