Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Entdag konijnen, 3 augustus 2018

vaccineren konijnen

Op 3 augustus  jl. zijn in totaal ca. 675 konijnen gevaccineerd. Hiertoe heeft dierarts Anita 30 adressen in Noord-Holland bezocht. Ze is 's morgens vroeg om 06:45 uur begonnen en was pas om 22:23 uur klaar. Anita een ongelooflijke prestatie. Enorm bedankt daarvoor.

Natuurlijk ook onze dank voor Nut & Genoegen Wieringen, in het bijzonder voor René en Denise. Jullie hebben het wederom prima georganiseerd.


De eerstvolgende entdag is op

vrijdag 3 augustus 2018

De organisatie van de entdag is gelijk aan voorgaande keren. Om aan de entdag te kunnen deelnemen dient u lid te zijn van onze vereniging of één van de volgende zusterverenigingen:

Nut & Genoegen Wieringen, De Fokkers Berkhout & Omstreken, KFV de Duinstreek Schoorl, KDS Winkel & Omstreken, O.P.K.V. Oostzaan, KSV IJmond e.o. IJmuiden, KSV Jong Leven – Uitgeest e.o., SV Zuid-Kennemerland – Haarlem, KDS Broek op Waterland of KSV De Raskonijn Purmerend.

Aanmelding voor deze entdag kunt u doen door het aanmeldingsformulier te downloaden, in te vullen en vóór 26 juli 2018 te mailen aan Denise Vledder. U kunt zich ook digitaal aanmelden via de website van Nut & Genoegen, Wieringen.

Zorg dat u een volledig ingevulde entverklaring beschikbaar heeft, zodat de dierenarts die alleen nog hoeft te ondertekenen.

Let op, de KLN heeft haar entverklaring aangepast. Er wordt vanaf heden op de verklaring melding gemaakt van het vaccin waarmee de konijnen zijn geent en de daaraan gekoppelde werkingsduur bepaald de geldigheid van de verklaring.

HERZIENE ENTVERKLARING

KLN entverklaring RHD v2

Voor vaccinatie tegen RHD2 zijn in principe twee vaccins beschikbaar.

  • Eravac (REGNL 118272) met een geldigheidsduur tot 9 maanden
  • Filavac VHD K C+V (REGNL 120127) met een geldigheidsduur tot 12 maanden

De overige endagen in 2018 staan gepland voor de volgende data:

  • vrijdag 28 september
  • vrijdag 14 december
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech