Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Wendy van Oostveen van harte welkom bij de vereniging. De eerstvolgende entdag voor konijnen is zaterdag 10 augustus. U kunt zich hiervoor tot 1 augutus aanmelden.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Noordshow 2019

affiche Noordshow 2019 logo Noordshow logo Noordshow 2

Van 3 t/m 5 januari 2019 heeft de Noordshow weer plaatsgevonden. Ook dit jaar weer in de Expo te Assen. Gelukkig gooide de vogelgriep dit jaar geen roet in het eten en hadden we dus weer een volwaardige Noordshow met "Haren" en "Veren". In totaal waren er ruim 8500 dieren ingeschreven. Hierbij het overzicht van aantal dieren per diergroep per ras.

indeling
indeling van de hal

Van onze vereniging hadden dit keer 4 (konijnen)fokkers in totaal 43 dieren ingeschreven. Helaas dit keer geen cavia-, hoender- of sierduivenfokkers. Wie weet volgend jaar.

fokker/lid ras aantal
Kees Borst Vlaamse Reuzen 2
Gert Brouwer Thrianta 5
Kleurdwergen 5
Koos de Weerd Belgische Hazen 5
Polish 22
Edwin Broekhuizen Thrianta 4

Het overzicht van de door onze fokkers behaalde resultaten. De volledige catalogus van de Noordshow 2019.

Koos had dit keer Polish in de kleur blauw ter erkenning gebracht. De vier dieren die hij daarvoor had ingeschreven, scoorde alle vier een nette ZG. Daarmee is de kleur blauw vanaf heden ook erkend bij de Polish. Koos weer een topprestatie, gefeliciteerd!

Koos Joeri Arjen Polish exporteur Koos
Koos, Joeri en Arjen Koos, de Polish exporteur

Leendert de Haan, Arjen Leeuw, Henk en Gerda Bankert en ons jeugdlid Joeri Groot hebben zaterdag ook een bezoek gebracht.

De volledig informatie vindt u in het vraagprogrammaBezoek ook eens de volledig vernieuwde website of de Facebook pagina van de Noordshow.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech