Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Welkom op onze website. Wij wensen u een voorspoedig 2022!

Inloggen

Zoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Provinciale Bondsshow Noord-Holland

logo KLN Wieringerlandshow 2021 logo NBS

AFGELAST!

Helaas zal ook de provinciale bonddshow KLN & NBS en jeugdshow van Noord-Hollland dit jaar vanwege de aangescherpte Corona maatregelen niet doorgaag.


Op zaterdag 11 december 2021 organiseerd onze zustervereniging KDS "Winkel & Omstreken" de provinciale bondsshow KLN & NBS en jeugdshow van Noord-Holland. Deze gezellige en leerzame ééndags show/keuring voor jong & oud zal ook dit keer plaatsvinden op de bekende locatie, de Niedorphal te Winkel. De entree is dit jaar gratis.

Dit keer zal er voor de konijnen ook een C-klasse zijn.

Op 26 oktober 2021 is er door het Ministerie van LNV een tentoonstellingsverbod voor (dwerg)hoenders en watervogels ingesteld. Indien dit tentoonstellingsverbod op 11 december nog van kracht is (verwachting is helaas van wel, gezien de ervaring in voorgaande jaren), zullen er dit jaar helaas geen (dwerg)hoenders en watervogels aanwezig zijn.

Gedetailleerde informatie vindt u in het vraagprogramma.

inschrijving sluit 17 november 2021

Inschrijven kunt u door het inschrijfformulier te downloaden, af te drukken, volledig in te vullen, te scannen en als bijlage te e-mailen aan de secretaris/penningmeester of per post aan hem op te sturen (adres op inschrijfformulier).

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech