Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Onze Open Tentoonstelling op 13 en 14 oktober 2023 was weer een groot succes met dank aan keurmeesters, inzenders en iedereen die geholpen heeft.

Inloggen

Zoeken

Taalkeuze

Wie is online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Cavia Info Bijeenkomst

BIJEENKOMST GECANCELD

Helaas hebben we moeten beslissen de Cavia Informatie Bijeenkomst NIET door te laten gaan. De reden is de uiterst geringe interesse en het geringe aantal aanmeldingen. Jammer, maar het is niet anders. Mogelijk dat er op een later moment meer interesse is.

Met vriendelijke groeten,

Mariska Schipper, Koos de Weerd en Edwin Broekhuizen


Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van een Cavia Informatie Bijeenkomst.

Cali 02 driekleur Linda goud Agouti Simona Linda OMNC 2017

De datum is bekend, namelijk vrijdagavond 7 juli. Noteer deze alvast in uw agenda. Deze bijeenkomst is primair bedoeld voor onze (caviafokkende) leden. Ook de caviafokkende leden van onze zusterverenigingen, die dieren hadden ingezonden op onze Open Tentoonstelling 2016, worden uitgenodigd.

De locatie is nu ook bekend. We zijn welkom Westfriesland.TV, Wilhelminalaan 2A, 1623MA Hoorn.

Het doel van de bijeenkomst is om in informele sfeer onder het genot van een drankje en een hapje kennis en ervaringen uit te wisselen. Het onderwerp dat deze keer zeker aandacht krijgt, is: cavia's voorbereiden op een show/keuring. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor andere zaken, die door u aangedragen kunnen worden. Aan de hand van enkele meegebrachte dieren worden praktische vaardigheden ook getoond en geoefend.

De bijeenkomst zal geleid worden door Gerrit Kwakkel uit De Rijp, zeker geen onbekende in caviafokkend Nederland. Ook Dana Jansen uit Zaltbommel, bekend van o.a. haar zeer fraaie Sheltie's, zal aanwezig zijn. Zij zal tevens uitleg geven over het assortiment cavia-benodigdheden (o.a. speciale shampoo), dat ze kan leveren.

Hopefulfarm Dana Jansen

Gerrit Kwakkel zwarte gladhaar Gerrit Sheltie creme california zwart Dana Dana Jansen
Gerrit Kwakkel gladhaar zwart sheltie crème california zwart  Dana Jansen

Om de activiteit financieel te kunnen dragen, vragen we als bijdrage in de kosten € 5,00 per persoon. Voor jeugdleden is deze activiteit natuurlijk gratis. Om 19:30 uur staat de koffie klaar, om 20:00 uur starten we met het programma. Aanmelden kunt u zich bij voorkeur per email, maar een belletje mag natuurlijk ook.

Bent u geen lid, maar wel geïnteresseerd, neem dan even contact op met de organisatie.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech